CURS CADRU TEHNIC PSI 390 lei August

Curs CADRU TEHNIC PSI

Atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor
Autorizat ANC( fost CNFPA)

Cod COR 541902


Informatii despre curs:

Cursul nostru va ofera dobandirea cunostintelor si tehnicilor in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor si se desfasoara Potrivit Programei Cadru avizata de Inspectoratul General pentru situatii de urgenta. Va oferim o solutie rapida si eficienat pt deveni specialist si a reactiona corect in situatii de prevenire, dar si de stingere a incendiilor. Programa este aprobata de Inspectoratul National pt Situatii de urgenta( IGSU).

Cursul nostru are un caracter practic, fiind  furnizat prin metoda experientiala: in 80% din timp veti beneficia de  exemple practice, simulari de interventie, folosire a echipamentului, acordare de asistenta tehnica de specialitate, elaboarare de documente specifice. Participantii la curs vor lucra in echipe, sub coordonarea lectorului, proiecte reale, cu aplicabilitate practica. Participantii vor intelege cadrul legal actual, reglementat prin Legea 307/ 2006, privind apararea impotriva incendiilor si vor dobandi cunostintele teoretice si OMAI nr 163/ 2007 pt aplicarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor. 

Obtinerea certificarii ofera dreptul absolventior de a practica meseria Cadru Tehnic PSI, cursul fiind un curs de specializare, cu certificare ANC(fost CNFPA), prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale. 

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor cu minim studii medii, cu sau fara diploma de bacalaureat, tuturor  persoanelor integre moral si medical, care doresc sa se specializeze in organizarea, coordonarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si stingere a incendiilor( PSI) 

Competente:

- Planificarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

- Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

- Monitorizarea activitatii de aparare impotriv aincendiilor

- Elaborarea documentelor specifice activitatii de aparare impotriva incendiilor

- Instruirea salariatior in domeniul apararii impotriva incendiilor

- Controlul modului de respectare a masurilor de aparare impotriva incendiilor

- Acordarea asistentei tehnice se specialitate in situatii critice 

Examenul: Conform programarii ANC:

- Proba teoretica: test grila - pt evaluarea cunostintelor teoretice

- Proba practica: proiect, la alegerea cursantului si dezvoltat pe parcursul cursului -  pt evaluarea competentelor practice  

Documente necesare la inscriere:

- Copie studii medii, cu sau fara diploma bacalureat

- Copie Certificat de nastere

- Copie CI

- Copie Certificat casatorie( daca este cazul)

 

Putem programa cursul  in orice localiatate din tara, beneficiind de Coordonatori judeteni  si Lectori in fiecare judet, in regim personalizat pentru acest curs sau orice alt curs dorit si grup tinta de participanti. Pt inscriere, va rugam sa ne contactati pe e mail sau la telefoanele de mai jos. Perioada cursului va fi stabilita de comun acord.

Detalii : SC STRUCTURAL EURO FOND & TRAINING SRL, Tel: 0745084324, 021 3131464, informatii 

EXERCITIU DE EVACUARE

Simularile sunt obligatorii si trebuie organizate cel putin de 2 (doua) ori pe an. Sunt importante pentru toti membrii organizatiei, dar in special pentru membrii echipelor de interventie si a tuturor celor implicati in procesul de asigurare a unui loc de munca fara probleme de securitate fizica si psihica!

Prezentarea planului de antrenament